Kontakt

77, optika in očesna ordinacija
Jelovčan, d.o.o.

Stara cesta 5,

1360 Vrhnika

 

T: 01 755 61 05

G: 041 578 205

E: optikjelovcan@gmail.com


Delovni čas:
9.00-12.00 in 13.00-17.00
sreda: 9.00-12.00 in 13.00-18.00
sobota: 9.00-12.00

JULIJA IN AVGUSTA SOBOTE ZAPRTO

 

Progresivna stekla

Progresivna stekla se uporabljajo, če imamo očala za daljavo in bližino. Z njimi se izognemo stalnemu menjavanju očal, saj progresivna stekla vsebujejo več jakosti dioptrij. Tako so nepogrešljiva v avtu, na delovnem mestu in v prostem času.

 

InLogic SOFT je tehnološko dovršen progresivni design, ki vsakomur zagotavlja naraven in oster vid na vse razdalje. Uporabniku nudi izredno mehak prehod iz daljave na bližino, široko vidno polje za daljavo io optimalno razširjen bližinski del.

 

InLogic HARD je izdelan z najsodobnejšo Seiko-Epson Free-Form tehnologijo, ki zaradi svoje optične dovršenosti zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Trdnejši prehod iz daljave proti bližinskemu delu uporabniku nudi občutno razširjen progresivni kanal in širše bližinsko polje, ohranjenim in optično čistim območjem za daljavo. Primeren za izkušnejše presbiope in zahtevnejše uporabnike.

 

InLogic INDIVIDUAL je personaliziran progresivni design, ki je optimalno prilagojen posameznikovi vizualni strategiji in preferencam, tako optičnim kot tudi trendovskim. Z najsodobnejšo Free-Form tehnologijo, tehnologijo neomejenih možnosti, si lqahko uporabnik priskrbi design po svoji meri. Primeren za vse tiste, ki prisegajo na optimalen optični in estetski učinek.

 

InLogic SPORT je nov personaliziran progresivni design, ki športnim zanesenjakom nudi optimelen optični učinek in stabilnost pri vsakršni aktivnosti. S Seiko-Epson FreeForm tehnologijo smo poskrbeli, da bo progresivni design pisan na kožo prav vsakemu športnemu navdušencu.

 
Progresivna stekla so na voljo v organski in mineralni izvedbi. Ravno tako so lahko barvna, polaroidna in fotosenzibilna.