Kontakt

77, optika in očesna ordinacija
Jelovčan, d.o.o.

Stara cesta 5,

1360 Vrhnika

 

T: 01 755 61 05

G: 041 578 205

E: optikjelovcan@gmail.com


Delovni čas:
9.00-12.00 in 13.00-17.00
sreda: 9.00-12.00 in 13.00-18.00
sobota: 9.00-12.00

JULIJA IN AVGUSTA SOBOTE ZAPRTO

 

Organska stekla

Organska stekla so izjemno lahka, nelomljiva in prijetna za nošenje. Priporočamo jih vsem, ne glede na jakost dioptrije. Dobavljiva so v različnih barvah in stopnjah stanjšanosti - indeks.

 

organska

 

Vsa organska stekla lahko oplemenitimo s slojem, ki varuje steklo pri mehanskih poškodbah.


Na voljo pa je tudi antirefleksni sloj, ki odstrani vse odboje, ki jih drugi vidijo v vaših očalih in naredi lečo še bolj neobčutljivo na prah in drugo umazanijo. Tako lečo je tudi lažje in enostavneje čistiti.

Inovativna tehnologija nudi dodatni Antirefleksni sloj-specialno za delo na PC-ju.

 

Triwex je izjemno konsistenten oziroma trden organski material, praktično nezlomljiv in zato primeren tudi za zaščitna očala.

 

NXT Varia leča je kombinacija izjemnega triwex materiala in tehnologije kontroliranega prenosa svetlobe, ki selektivno filtrira svetlobni vidni spekter, da omogoča optimalno barvo, kontrast in

udobje pri vseh svetlobnih razmerah.

 

Tribrid leče so izdelane s pomočjo hibridne tehnologije, ki združoje lastnosti Triwex-a in materialov visokega indeksa.


Polaroidno steklo popolnoma eliminira odsev od vodoravnih površin in nudi popolno UVA in UVB zaščito. Idealno steklo za vse aktivnosti na prostem.


Nova DriveWear organska stekla. Fotoobčutljiva polarizirana leča v rjavi barvi. Primerna za vse vrste sončnih očal. Izvrstna rešitev za šoferje, pomorščake. Leča se zatemni navkljub UV zaščiti vetrobranskega stekla. Temnijo hitro od 10 do 75% tako na svetlobi v območju vidnega spektra, kakor tudi na svetlobi z vsebnostjo UV žarčenja. Možna je tudi izdelava progresivne leče.

 

Transition stekla so transparentna stekla, ki se samodejno prilagajajo jakosti zunanje svetlobe in pomagajo pri zaščiti vaših oči pred bleščanjem in škodljivimi UV žarki. Transition stekla, povečujejo kvaliteto vašega vida ter zmanjšujejo utrujenost in napenjanja oči.

 

Classic velja za učinkovit in ekonomičen design enožariščnih leč, kjer sta notranja in zunanja površina sferična. Na voljo je v vseh materialih in različicah površinske obdelave.

 

AsToric design uporabniku-pacientu nudi neprimerlivo boljši optični učinek kot asferični design na zunanji površini leče. AsToric design poteka po notranji površini in omogoča optimizacijo tako sferne kot cilindrične vrednosti dioptrije. Asferični design zunanje površine leče pa zagotavlja zgolj optimizacijo sferne dioptriske vrednosti. Notranji asferični design v primerjavi z zunanjim prav tako omogoča izdelavo tanjše oziroma estetsko bolj dovršene leče.

AsToric design, je tako prava izbira za boljši optični učinek in estetski videz!


AsSport design je optimalna izbira za izdelavo korekcijskih leč športnih in sončnih očal oziroma očal z visoko stopnjo horizontalne ukrivljenosti okvirja. Odlikuje ga izjemna optična natančnost, njegove asferične lastnosti pa uporabniku zagotavljajo sliko visoke ločljivosti z izrazito širokim vidnim poljem. AsSport design vselej jamči optimalno stanjšano in estetsko dovršeno lečo.

AsSport, sinergija med športnim duhom in optično dovršenostjo!